Påvisning av andre ledninger – En tilleggstjeneste ved registrering av gravemelding

Bannerbilde med tekst - påvisning av andre ledninger

For deg som registrerer en henvendelse om gravemelding / kabelpåvisning for å klarere et arbeidsområde, kan vi tilby relevante tilleggstjenester mot et ekstra gebyr. En av disse tilleggstjenestene er påvisning av andre ledninger. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over hva påvisning av andre ledninger innebærer, samt hvordan du kan bestille tjenesten.

Påvisning av andre ledninger

  • Påvisning av ledninger hvor Geomatikk ikke har avtale
  • Utføres til fastpris når vi allerede er på stedet

I mange tilfeller vil arbeidet kunne komme i konflikt med andre ledninger hvor Geomatikk ikke har avtale om kabelpåvisning. Geomatikk kan påta seg å påvise slike ledninger dersom disse ledningseierne ikke er i stand til å påvise sitt eget nett. Dette kan eksempelvis være udokumenterte kabler fra kjente ledningseiere, private kabler på privat tomt, eller kabler fra ukjente ledningseiere.

Dette er en tjeneste vi utfører til fastpris når vi allerede er på stedet for å påvise for de ledningseierne vi har avtale med. Dersom du ønsker å få påvist andre ledninger i de tilfeller hvor Geomatikk ikke allerede er på stedet, kan du ta kontakt med vårt ordremottak for å avtale pris (tlf: 09146).

Hvordan bestille påvisning av andre ledninger?

Tilleggstjenesten bestilles enkelt samtidig som du registrerer en gravemelding i Ledningsportalen. Du fyller ut skjemaet på vanlig måte, og under steget «Tilleggstjenester»  velger du «Påvisning av andre ledninger».
Ved bestilling må du bekrefte at aktuelle ledningseier samtykker til at vi påviser deres infrastruktur.

 

Logg inn i Ledningsportalen her

Hva koster det?

På siden vår «Priser og vilkår» kan du lese om hva de forskjellige tilleggstjenestene koster dersom du bestiller en eller flere av disse.

Les mer om våre priser og vilkår her

Har du spørsmål angående våre tilleggstjenester for gravemelding/kabelpåvisning?
Kontakt oss ved å ringe telefon +47 915 09 146 eller ved å sende e-post til firmapost@geomatikk.no