Hjelp og support

Skal du rapportere en skade som har oppstått? Gå til akutte hendelser.

For spørsmål som gjelder bruk av Ledningsportalen, utfylling av skjemaer og lignende, se gjerne våre enkle brukerveiledninger først, eller kontakt Geomatikk på telefonr 915 09146 (standardtakst). Alternativt kontakt oss via skjemaet nedenfor. 

Kundeservice
+47 915 09 146

Teknisk support

810 33 400

Åpningstid hos kundeservice er som hovedregel hverdager 07:30 – 15:30.
I Elvia (tidl. Hafslund Nett) og Elvia (tidl. Eidsiva Nett) sine konsesjonsområder er åpningstiden hverdager 07:00 - 16:00

Gravemelding

Vårt landsdekkende ordremottak behandler henvendelser for hele landet. Ta kontakt hvis du har behov for gravemelding eller påvisning. Vi har åpent alle hverdager 07:30-15:30

Telefon
09146 
915 09146 

gravemelding.oslo@geomatikk.no

Norgeskart

Melding av feil på våre løsninger

Våre åpningstider er alle hverdager 08.00. - 16. 00

Teknisk support

Telefon: 810 33 400
E-post: support@geomatikk.no

Eller benytt deg av skjemaet nedenfor

Support
reCAPTCHA

Har du spørsmål?

Hvilke regler gjelder i min kommune?

Det er over 350 kommuner i Norge, og mange av disse har ulike regler for graving i både privat og offentlig grunn. I en del kommuner vil du få informasjon fra oss tilknyttet de ulike retningslinjene når du bestiller en Gravemelding/kabelpåvisning. Men felles for alle kommuner er at du leverer en gravesøknad i forkant før gravearbeidet settes i gang, dersom du skal grave i offentlig grunn.

Dersom du er en privatperson kan det være at du må levere en gravesøknad selv om du bare skal grave i privat grunn. De fleste kommuner har også en egen kommunal graveinstruks. Denne omhandler hovedsakelig graving på kommunens eiendom.

I Ledningsportalen kan du søke om grave- og arbeidstillatelse, og registrere VA/Sanitærmelding for over 70 kommuner i Norge. Les mer om offentlige søknader her.

Kommuner vi ikke har avtale med må du selv ta kontakt med direkte. Du er selv pliktig til å undersøke om hvilke regler som gjelder i din kommune.

Uavhengig av kommunens regler, er du pliktig til å undersøke om det finnes nedgravde ledninger der du skal grave. Dette kalles en Gravemelding og registreres enkelt i Ledningsportalen. 

Hva koster det å bruke Ledningsportalen?

Å opprette bruker i Ledningsportalen er kostnadsfritt – enten du er privatperson eller tilhører en bedrift. De ulike tjenestene vi tilbyr gjennom portalen har ulike priser. Se her for en fullstendig oversikt.

Hvor kan jeg henvende meg dersom jeg ikke finner det jeg ser etter?

Dersom du ikke finner det du ser etter, om du oppfatter noe som uklart, eller har spørsmål rundt tjenestene våre setter vi pris på om du sender en e-post til Geomatikk Support

Jeg har andre spørsmål, hvem ringer jeg?

Har du flere spørsmål, ta kontakt med Geomatikk Support eller ring Kundeservice +47 915 09 146 eller Teknisk Support 810 33 400

Hvilke åpningstider har ordremottaket/kundeservice?

Åpningstid på Geomatikks ordremottak er som hovedregel hverdager 07:30 – 15:30. I Elvia (tidl. Hafslund Nett) og Elvia (tidl. Eidsiva Nett) sine konsesjonsområder er åpningstiden hverdager 07:00 – 16:00. Vi har også en døgnåpen akuttelefon med en vaktordning som behandler akutte hendelser som vannlekkasjer hele døgnet – alle dager i året. Les mer om ordningen her.

Priser og vilkår

Publikumsportaler

Oversikt over netteiere

Om ledningsportalen

FØLG OSS

Følg oss på sosiale medier!

Få viktige nyheter, nyttig informasjon, og invitasjoner til arrangementer, rett i innboksen med Geomatikks bransjebrev.

Ledningsportalen-small-logo2

Kundeservice telefon

09146
91509146

Teknisk support

810 33 400
support@geomatikk.no