Påvisning til bestemt dag og tid – En tilleggstjeneste ved registrering av gravemelding

For deg som registrerer en henvendelse om gravemelding / kabelpåvisning for å klarere et arbeidsområde, kan vi tilby relevante tilleggstjenester mot et ekstra gebyr. En av disse tilleggstjenestene er garantert levering av påvisning på valgt dato og tid. I denne artikkelen gir vi deg en oversikt over hva garantert levering innebærer, samt hvordan du kan bestille tjenesten.

Garantert levering: Dag og tid

  • Bestill påvisning til en bestemt dato og klokkeslett
  • Optimaliser planlegging og fremdrift i gravearbeidet

Når du registrerer en gravemelding med ønsket påvisningsdato, vil vi etterstrebe å levere påvisning på denne datoen dersom påvisning er nødvendig. Vi kan imidlertid ikke garantere leveranse på ønsket dato.

Er du avhengig av å få påvisningen på en bestemt dag og tid, kan du bestille Garantert levering: Dag og tid mot et ekstra gebyr. Dette kan være spesielt nyttig i tilfeller der man er avhengig av veistenging, andre spesielle sikringstiltak eller øvrige forhold som krever at Geomatikk AS møter til et bestemt tidspunkt.

Hvordan bestille garantert levering?

Tilleggstjenesten bestilles enkelt samtidig som du registrerer en gravemelding i Ledningsportalen. Du fyller ut skjemaet på vanlig måte, og under steget «Tilleggstjenester»  velger du «Garantert levering: Dato og tid».


Logg inn i Ledningsportalen her

Hva koster det?

På siden vår «Priser og vilkår» kan du lese om hva de forskjellige tilleggstjenestene koster dersom du bestiller en eller flere av disse.

Les mer om våre priser og vilkår her

Har du spørsmål angående våre tilleggstjenester for gravemelding/kabelpåvisning?
Kontakt oss ved å ringe telefon +47 915 09 146 eller ved å sende e-post til firmapost@geomatikk.no