Ledningsportalen - en tjeneste fra Geomatikk

Ledningsportalen har som overordnet mål å gjøre det enklere, tryggere og mer effektivt å jobbe med ledninger og graving i Norge.

Bjorn Steinar
Barcode

Skal du grave? Dette må du tenke på

Ledningsportalen.no er en samlingsside for informasjon om graving, kabler og ledninger. De digitale tjenestene blir tilgjengelig når du logger inn i portalen med en personlig bruker. Hjelp oss gjerne med å bli bedre ved å dele dine tilbakemeldinger med oss. 

Geomatikk beskytter samfunnets nervetråder 

Vår oppgave er å beskytte Norges infrastruktur ved å redusere risikoen for skader i forbindelse med graving. Vi skal spre kunnskap, forenkle prosesser, og bidra til god samhandling mellom netteiere, kommuner, entreprenører og folk flest.  

Drone photo
Ledning i grunn

Netteier eller offentlig forvalter? La oss snakke sammen!

Spar tid og penger med samordnet gravemelding og kabelpåvisning. Geomatikk utfører i dag tjenesten for mer enn 190 netteiere i vårt langstrakte land. Spar både tid og penger med smidig søknadsbehandling og oppfølging i enkle digitale verktøy. Geomatikk utfører i dag tjenesten for mer enn 60 kommuner i Norge. 

Har du spørsmål?

Hva koster det å bruke Ledningsportalen?

Å opprette bruker i Ledningsportalen er kostnadsfritt – enten du er privatperson eller tilhører en bedrift. De ulike tjenestene vi tilbyr gjennom portalen har ulike priser. Se her for en fullstendig oversikt.

Hvor har det blitt av Gravemelding.no

Gravemelding.no har blitt til Ledningsportalen.no. Resultatet er en ny nettside – i ny drakt. Målet med Ledningsportalen.no er at det skal bli enda lettere for deg å finne frem til riktig informasjon på en ryddig og oversiktlig måte.

FØLG OSS

Følg oss på sosiale medier!

Få viktige nyheter, nyttig informasjon, og invitasjoner til arrangementer, rett i innboksen med Geomatikks bransjebrev.

Ledningsportalen-small-logo2

Kundeservice telefon

09146
91509146

Teknisk support

810 33 400
support@geomatikk.no