Ledningsportalen.no – nytt nettsted for deg som jobber med ledninger i grunnen

Geomatikk lanserer nytt nettsted for deg som jobber med graving, kabler og ledninger i grunnen – ledningsportalen.no

Vi i Geomatikk beskytter samfunnets nervetråder og vår oppgave er å beskytte Norges infrastruktur ved å redusere risikoen for skader i forbindelse med graving. Vi skal spre kunnskap, forenkle prosesser, og bidra til god samhandling mellom netteiere, kommuner, entreprenører og folk flest. Nettstedet gravemelding.no har frem til nå gitt den som skal grave, den informasjonen som trengs for å sikre at nedgravd infrastruktur ikke skades i forbindelse med graving.

I dag lanserer vi et nytt nettsted – ledningsportalen.no – som skal gjøre det enda enklere for deg som skal grave, å finne den informasjonen du leter etter. Ledningsportalen har som overordnet mål å gjøre det enklere, tryggere og mer effektivt å jobbe med ledninger og graving i Norge.

Selv om du finner mye av den samme informasjonen på ledningsportalen.no, som du i dag finner på gravemelding.no, er hovedforskjellene som følger:

  • Ledningsportalen.no er designet slik at man blir “guidet” direkte til de tjenestene du trenger. Du velger for eksempel om du “jobber med graving, “jobber med planlegging og prosjektering” eller om du bare skal “grave på egen tomt”. Deretter får du opp de anbefalte tjenestene du vil ha behov for.
  • Informasjonen er i større grad konkretisert og spisset på ledningsportalen.no. Spesielt informasjon om de ulike, offentlige søknadssystemene som vi tilbyr er blitt mer oversiktlig. Blant annet finner du nå også en oversikt over alle kommunene vi tilbyr grave- og arbeidsvarsling på vegne av.
  • Vi har tatt i bruk mer interaktive løsninger og prosessbeskrivende videoer – både i form av animasjon og mer enkle brukerveiledninger.
  • Ofte stilte spørsmål (FAQ) er tilgjengelig og tilpasset hver enkelt side/tjeneste. Spørsmålene er basert på tilbakemeldinger fra våre kunder og ansatte. Målet er blant annet at vi skal få redusert antall henvendelser til gravemottakene/Support.
  • Nettsiden har fått et nytt og mer moderne design, og er også i større grad blitt mer mobil- og nettbrettvennlig enn den tidligere gravemelding.no.
  • Du kan også enkelt melde deg på våre nyhetsbrev for de ulike kundegruppene som benytter våre tjenester.

 

De digitale tjenestene blir tilgjengelig når du logger inn i portalen med en personlig bruker.

Sjekk ut ledningsportalen.no og gjør deg kjent med det nye nettstedet!

Ta gjerne kontakt med oss ved spørsmål.