Bli med på laget

Spar tid, penger og beskytt infrastrukturen din. Gjennom våre tjenester og kompetanse er ledningene dine i trygge hender.

VA-sanitærmelding

Samordnet tjeneste reduserer risikoen for skader på din infrastruktur

I Ledningsportalen kan den som skal grave i dag registrere gravemelding og bestille kabelpåvisning for mer enn 190 norske netteiere, og få et samlet svar på ett sted. Geomatikks feltteknikere utfører også påvisning i felt for flere netteiere samtidig. Samordningen gjør at påvisningen blir rimeligere. I stedet for at hver netteier sender ut hver sin påviser, reiser en felttekniker fra Geomatikk ut og påviser for flere netteiere tilknyttet samme arbeidsområde. 

Fra flere av disse netteierne er det i tillegg mulig å bestille ledningsdata for planlegging og prosjektering, og før man graver er det også enkelt å søke om nødvendige grave-/ arbeidstillatelser fra de 70 kommunene som er tilknyttet portalen.

Ved å gjøre dine kart og ledningsdata tilgjengelige for bestilling i de verktøyene som entreprenørene bruker hver dag, sparer du både tid og penger, samtidig som du reduserer risikoen for at det graves uten gravemelding og påvisning.

Les mer om hva vi kan tilby innen gravemelding og kabelpåvisning for deg som netteier.

Samordnet løsning reduserer risikoen for at det graves uten tillatelse

Ved å la entreprenørene sende inn og ferdigmelde kommunale søknader i det verktøy de allerede bruker hver dag, sparer du både tid og penger, samtidig som du reduserer risikoen for at det graves uten tillatelse.

Les mer om hva vi kan tilby innen offentlige søknader for deg som kommune.

Er du netteier eller tilhører en kommune - ta kontakt for å høre mer om våre tjenester

FØLG OSS

Følg oss på sosiale medier!

Få viktige nyheter, nyttig informasjon, og invitasjoner til arrangementer, rett i innboksen med Geomatikks bransjebrev.

Ledningsportalen-small-logo2

Kundeservice telefon

09146
91509146

Teknisk support

810 33 400
support@geomatikk.no